Ministar gospodarstva naglasio: ‘Nadam se da će svi oni koji su tražili povećanje plaća biti svjesni kad se stvari budu smanjivale’

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2020. u 14:02
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

“Analiziramo mjere koje su predlozili čelnici EU država, imamo i mi svoje ideje, strpite se još koji dan”, kazao je Horvat.

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat rekao je da zbog koronavirusa pripremaju paket mjera.

“Analiziramo mjere koje su predlozili čelnici EU država, imamo i mi svoje ideje, strpite se još koji dan”, kazao je Horvat.

Na pitanje je li problem državi sto su lani svi tražili povećanje plaća, Horvat je kazao:

“Dođe li do pada prihoda u državni proračun, ja se nadam da će svi oni koji su tražili povećanje plaća sada imati razumijevanja kad se stvari budu smanjivale”, poručio je Darko Horvat, za RTL.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Kakvi bakrači! Prvo bi Vlada trebala početi raditi svoj posao, a onda otpuštati brojne uhljebe i ukidati županije, agencije, komore i slično.

Nastavnici i profesori koji su štrajkali mjesec i po dana a sada će se ponovno prekinuti nastava ispada da pola godine nisu radili. Prvo njima treba smanjiti plaće barem za 20 %, a onda i svima ostalima iz javnog sektora a posebno u javnim poduzećima kao pravosuđe, HEP, Hrvatske šume, JANAF, razne agencije … Naravno i saborskim zastupnicima…kao i svima u lokalnoj samoupravi u gradovima i općinama. Ustvari država bi trebala već jednom srediti tu stvar sa plaćama koje su u javnim poduzećima i javnom sektoru.

hahaha svi pomazu gospodarstvo i građane, jedino kod nas oni pomazu drzavu. Svaka treca zarađena kuna mora ici drzavi.

Pukli ste i prije bitke.

Do jučer ste pjevali drugačije.

New Report

Close