Milijunti putnik u Zračnoj luci Zadar komentirao nagradu: ‘Baš su mi dobro došle…’

Autor: Poslovni dnevnik , 11. rujan 2023. u 13:06
U Zračnoj luci Zadar u 2023. godini očekuju više od 1,25 milijuna putnika /ŠIME ZELIĆ/PIXSELL

U Zračnoj luci Zadar u 2023. godini očekuju više od 1,25 milijuna putnika što je 12 posto više u odnosu na prošlu godinu.

Prošloga je petka u zadarsku zračnu luku sletio milijunti putnik za kojeg je priređena kratka svečanost i dodjela nagrada. Valja istaknuti kako je toliki broj putnika zadarski aerodrom postigao mnogo ranije nego prošle godine.

Naime, lani je milijunti putnik u Zadar sletio u listopadu. U Zračnoj luci Zadar u 2023. godini očekuju više od 1,25 milijuna putnika što je 12 posto više u odnosu na prošlu godinu.

“Često putujem avionom i baš su mi dobro došle ove dvije karte koje sam dobio iako još ne znam kada i za gdje ću ih iskoristiti”, komentirao je po izlasku iz zrakoplova.

O uspješnosti ove godine dovoljno govori podatak da je samo u kolovozu ostvaren promet od 295.000 putnika što ga čini najprometnijim mjesecom u povijesti Zračne luke Zadar.

Ovo je dodatni primjer da se oporavak hrvatskih zračnih luka od šoka izazvanog pandemijom dobro odvija. Podsjetimo, u ožujku 2020. domaće zračne luke zabilježile su pad prometa od 61,5 posto.

Komentirajte prvi

New Report

Close