Milijan Brkić postao bajker i kupio poznati motor, cijena mu je paprena

Autor: Poslovni.hr , 29. ožujak 2019. u 13:24
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dok njegova stranačka kolegica Gabrijela Žalac muku muči s Mercedesom, zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Sabora Milijan Brkić počastio se primjerkom motocikla kultne marke Harley-Davidson.

Brkić je novog ljubimca na dva kotača odmah unio i u imovinsku karticu, piše tportal, koji donosi i financijsku analizu spomenutog političara.

Brkić je početkom ove godine postao vlasnik kultnog Harleyja vrijednog 230 tisuća kuna. Tako je 8. ožujka motocikl proizveden 2018. unio u imovinsku karticu te naznačio kako ga je kupio zaduženjem kod banke i iz drugih izvora dohotka.

Kako bi namaknuo novac za motocikl, Brkić je prošle godine dignuo kredit na iznos od 150 tisuća kuna, s mjesečnom otplatom od 1600 kuna uz kamatu od 5,15 posto.

Na koji način je financirao razliku do 230 tisuća kuna, nije poznato. Brkić je tportalu naveo kako je riječ o modelu Fat boy 114 te kako je sve ostalo u imovinskoj kartici te da nema što više dodati.

Prema cjeniku dostupnom na stranicama hrvatskog zastupnika tvrtke Harley-Davidson, Brkićev motocikl je u srednjem cjenovnom rangu, a uz to je poznato kako ovaj tip motocikala, osim paprene cijene u startu, drži visoku cijenu dijelova i servisa.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Kad je već kupio tako skupo sredstvo za kurčenje neka nabavi i prikladnu periku jer ćela ne ide uz Harvy. I jasno kožnjak. Dobro će mu doći za dečka u trenucima odmora.

New Report

Close