Milanović komentirao prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao Kolindin autobus

Autor: Poslovni.hr , 12. prosinac 2019. u 10:58
Foto: Pixsell

‘Štićena osoba u kampanji treba biti u osobnom autu, u formaciji.’

Predsjednički kandidat Zoran Milanović u sklopu kampanje posjetio je danas Krapinu. Ondje je, među ostalim, komentirao i manju prometnu nesreću u kojoj je sudjelovao autobus koji tijekom kampanje koristi kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović. Autobus je zakačio osobni automobil i nije se zaustavio, piše N1.

"Mi možemo isto unajmiti autobus, nije to neki trošak. Ne možemo se mjeriti s njima, naravno. To je nepraktično, razmetljivo je polijepiti svojim slikama autobus, još natrpaš unutra 30 HDZ-ovaca i to nazoveš štićenom kolonom.

Štićena osoba u kampanji treba biti u osobnom autu, u formaciji. Tada ima smisla da se kolona ne zaustavlja. Ovo je štićena horda.

Predsjednica je sjedila s 30 HDZ-ovaca u autobusu koji je širi od prosječne zagorske ceste", kaže Milanović.

Komentari (3)
Pogledajte sve

milanović samo pokazuje koliko je promašen slučaj i nesposoban političar…njegove kritike su na razini pripitih u birtiji….ajde da je kritizirao vozača busa, ali ovako primitivno napasti sve po redu pokazuje da je izgubio kompas i ne bira sredstva….nije da ovo pišem u prilog kolindi jer neću za nju glasati, ali milanović je najgora opcija od svih 10 kandidata…propali premijer koji bi se sad malo igrao predsjednika …kad pomislim da bi u slučaju pobjede 5 godina slušali njegove nebulozne anegdote tipa kako razumije ljude kojima su kuće poplavljene jer je i njemu jednom pukla cijev u stanu i sl.

samo nek on blebeće… što više laprda, rejting mu je niži! 🙂

Milanoviću,shut up!Bolje ti je da več sada tražiš neki posao,jer nemaš nimalo šanse na izborima.Kao ni “Čokolinda”!

New Report

Close