MI Ravlić i Spin u projektu od milijun kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 11. svibanj 2015. u 21:59
Plan: novi pogon za proizvodnju mesa/D. Javorović/PIXSELL

Mesna industrija i softveraši nedavno nagrađeni.

Čelnici osječkih tvrtki Mesna industrija Ravlić i Spin najavili su u ponedjeljak da će realizirati projekt vrijedan oko milijun kuna, koji predviđa uvođenje softverskih rješenja što će objediniti i informatički unaprijediti poslovne procese MI Ravlić, od proizvodnje do maloprodaje.

Posrijedi su, inače, dobitnici međunarodne nagrade "Stvaratelji za stoljeća", koja se dodjeljuje najuspješnijim poduzetnicima JI Europe. Informatička tvrtka Spin nagrađena je za razvoj ideja, inovacije i investicije u poduzetništvu, dok je Zlatko Ravlić, direktor i osnivač tvrtke Ravlić, dobio nagradu za životno djelo u poduzetništvu. Nagrade su im dodjeljene potkraj ožujka u Dubrovniku. Ravlić je nagradu ocijenio iznimnim priznanjem jer je procedura ocjenjivanja trajala 20 mjeseci i obuhvatila je više od 60 kandidata. Najavio je da planiraju gradnju novog pogona za proizvodnju i preradu mesa.

Ivan Matejašić, direktor i osnivač Spina, istaknuo je da imaju 50-ak radnika, da su jedan je od najvećih isporučitelja softverskih poslovnih rješenja u nas, a pokušavaju se proširiti u regiju. Svoja rješenja plasiraju u Makedoniji, Mađarskoj, Sloveniji i Njemačkoj. 

Komentirajte prvi

New Report

Close