Međunarodna zračna luka Zagreb traži 60 ljudi koji će glumiti putnike

Autor: Poslovni.hr , 21. prosinac 2016. u 09:49
Foto: Borna Filić / Pixsell

Prijevoz će biti organiziran autobusom Pleso prijevoza u utorak, 27 prosinca, s polaskom u 8,30 sati s Autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici.

Međunarodna zračna luka Zagreb provodit će testiranje sustava i procedura na novom putničkom terminalu Franjo Tuđman, za što im je potreban angažman 60 građana volontera. Oni će trebati glumiti putnike te sudjelovati u procesu prihvata i otpreme putnika i prtljage u novom terminalu, u utorak 27. prosinca.

“Volonteri moraju biti punoljetne osobe, dakle, djeca i maloljetnici ne mogu sudjelovati. Prilikom telefonske prijave potrebno je dati broj osobne iskaznice s kojom će se volonteri identificirati prilikom dolaska u Zračnu luku. Kako piše cityportal, prijevoz će biti organiziran autobusom Pleso prijevoza u utorak, 27 prosinca, s polaskom u 8,30 sati s Autobusnog kolodvora u Velikoj Gorici”, kazala je glasnogovornica Međunarodne zračne luke Zagreb, Lidia Capković Martinek. Svi zainteresirani građani mogu se javiti radnim danima od 8 do 16 sati na telefon 4562821.

Komentirajte prvi

New Report

Close