Tražite novi posao? Ovih pet oglasa možda vam pomogne

Autor: Poslovni.hr , 16. listopad 2012. u 11:45
www.sxc.hu

U suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada.

Ponukani brojnim e-mailovima i porukama preko društvenih mreža, u kojima nas naši čitatelji pitaju 'Ima li gdje posla?, odlučili smo pomoći na sve moguće načine. Osim što svaku tvrtku koju kontaktiramo u vezi priče o njima pitamo primaju li trenutno zaposlenike (o čemu vas kasnije redovito obavještavamo, kako putem našeg portala, tako i putem društvenih mreža), u suradnji s portalom Posao.hr odlučili smo svakog tjedna utorkom donositi svježe vijesti s tržišta rada. One uključuju top pet radnih mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala Posao.hr, kao i njihove korisne savjete – kako pronaći posao, kako se ponašati na razgovoru za posao, kako napisati životopis i slično.

Top pet radnih mjesta koje se po izboru portala Posao.hr trenutno nude:

1. Tvrtka Mobilnet traži glavnog knjigovođu / bilancista, a opis posla uključuje samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova,  kontiranje, URA-IRA, obračun PDV-a, salda-konti, usklađenja kupaca, dobavljača i skladišta, dnevna kontrola uplata i isplata, poslove platnog prometa itd. Od budućeg zaposlenika očekuju ekonomsko obrazovanje, dobro poznavanje MS Officea, razvijene analitičke i numeričke sposobnosti…Više pročitajte ovdje.

2. DEKRA zapošljavanje za svog klijenta traži osobu na poziciji 'SEE Sales Representative'. Mjesto rada je sjeverozapadna Hrvatska, a posao uključuje obilazak kupaca na području jugoistočne Europe, aktivno sudjelovanje u pronalaženju novih klijenata, izradu projekcija prodaje i analiza profitabilnosti tržišta, kupaca i proizvoda itd. Više o traženim kvalifikacijama pročitajte ovdje.

3. Lanac drogerija BIPA traži Voditelja trgovine u Zadru i Crikvenici. Njihov zaposlenik bi među ostalim trebao biti komunikativan, srdačan i proaktivan, te pravi vođa i uzor svom timu,, ali i pokazivati interes za kozmetiku i njegu. Više o toj poziciji pročitajte ovdje.

4. Genero Motors grupacija, generalni zastupnik za razne marke vozila i dodatnu opremu, traži komercijalista prodaje. Na tom radnom mjestu odgovorni ste za postizanje ciljeva prodaje u trgovini, kao o uređenju, održavanju i administraciji potrebnoj u maloprodaji. Izrađivat će te samostalno dokumente potrebne za prodaju. Uz savjetovanje i prodaju u salonu, zadatak je i pripremiti vozila i robu za isporuku, brinuti o kvaliteti usluge sa strankama, te obavljati korespondenciju sa strankama nakon uhodavanja u posao. Koje su vam klafikacije potrebne pročitajte ovdje.

5. Privatna stomatološka ordinacija Mladen Frntić objavila je oglas za medicinsku sestru u dentalnoj medicini. Radni zadaci uključuju: pomoćne poslove u stomatološkoj klinici, asistiranje doktorima, naručivanje pacijenata i stomatološkog materijala, brigu o instrumentima i sterilizaciju. Detaljnije saznajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close