Mentorstvo i karijerno usmjerenje u BAT-u za studente

Autor: Lucija Špiljak , 31. svibanj 2020. u 21:59
Kompanija BAT čiji je direktor za regiju Adria od ove godine Zvonko Kolobara, u Hrvatskoj zapošljava oko 1600 ljudi

Program će se odvijati kroz četiri online sastanka tijekom kojih će studenti u opuštenoj atmosferi razgovarati s menadžerima.

British American Tobacco (BAT), globalna multinacionalna kompanija koja posluje i u Hrvatskoj, ove je godine na hrvatskim fakultetima ekonomskog usmjerenja pokrenula mentorski program za studente pod nazivom Meet Your Mentor, pomoću kojeg će studente povezati sa senior menadžerima u BAT-u.

“Cilj programa je studentima pružiti podršku u karijernom usmjerenju i prvom razgovoru za posao”, rekla je Sanja Šijanec, voditeljica ljudskih resursa BAT-a za Hrvatsku, Sloveniju i BiH.

Program će se odvijati kroz četiri online sastanka tijekom kojih će studenti u opuštenoj atmosferi razgovarati s menadžerima. Na zadnjem sastanku slijedi simulacija razgovora za posao, nakon čega će studenti doznati kakav su dojam ostavili i o potencijalnim područjima za unapređenje, uz preporuke za profesionalno usmjerenje.

Zainteresirani studenti ekonomskog usmjerenja motivacijska pisma mogu poslati do 7. lipnja. BAT je prijašnjih godina omogućavao studentske prakse za polaznike više od 30 različitih fakulteta u Hrvatskoj, a za visoke standarde upravljanja ljudskim potencijalima dvije godine zaredom tvrtka TDR u Hrvatskoj, dio BAT grupe, dobitnica je certifikata Poslodavac partner. U Hrvatskoj BAT zapošljava oko 1600 ljudi.

Komentirajte prvi

New Report

Close