Manuela Kraljević proglašena Menadžericom godine

Autor: Poslovni.hr , 19. svibanj 2023. u 16:36
Foto: Arena Hospitality Group

Priznanje je dodijeljeno za izniman doprinos turističkoj industriji te predstavlja izvanredan primjer uspješnog ženskog poduzetništva

Na 5. nacionalnoj konferenciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug i povodom obilježavanja Svjetskog dana poduzetnica dodijeljena su priznanja za uspješne poduzetnice za poslovnu godinu 2022. Na natječaj su se prijavile poduzetnice, poduzetnice u kategoriji socijalnog poduzetništva, obrtnice, predsjednice uprava, članice uprava, članice uprava-direktorice i direktorice iz Hrvatske.

Prestižno priznanje za uspješan rad u 2022. godini u kategoriji menadžerica godine dodijeljeno je Manueli Kraljević, članici Uprave i direktorici prodaje i marketinga Arena Hospitality Groupe koja je u turističkoj industriji više od 30 godina. Karijeru u tvrtki Arena Hospitality Group gradi od 2009., a dugogodišnje poslovno iskustvo stekla je u hotelskoj industriji u prethodnom radu s domaćim tvrtkama kao što je Istraturist, ali i onim međunarodnim tvrtkama poput Sol Melia-e i sada PPHE (Park Plaza).

Povodom dodjele priznanja, Manuela Kraljević je izjavila: “Čast mi je što sam u prilici primiti nagradu Hrvatske udruge poslovnih žena Krug jer je ovo priznanje i poticaj za daljnji napredak i rast. Moj poslovni put obilježen je neprekidnom težnjom ka kontinuiranom razvoju i napretku, a zahvaljujući strasti, predanosti i potpunoj posvećenosti poslu, uspjela sam postići brojne uspjehe u karijeri i kompaniju, čiji sam trenutni član Uprave, smjestiti u sam vrh domaćeg turističkog tržišta. Ponosna sam što sam pozicioniranje Arena Hospitality Grupe na tržištu uspjela podići na višu razinu kroz repozicioniranje renoviranih objekata i modernizaciju i razvoj prodaje i marketinga. Zahvaljujući predanosti i radu uz izvanredni tim, iz godine u godinu ostvarujemo rast poslovnih rezultata te uspješno pozicioniramo destinaciju i kompaniju na domaćem i međunarodnom tržištu.”

U svakom uspješnom poslovanju bitno je priznati i cijeniti doprinose ključnih pojedinaca koji imaju značajnu ulogu u pokretanju rasta i uspjeha tvrtke. Arena Hospitality Group kontinuirano investira u ljudske resurse i poboljšanje poslovanja i u kompaniji se razumije neprocjenjiva uloga članova Uprave u transformaciji poslovanja, kao i svih članova tima. Ulažući u njihov uspjeh, jačaju se temelji organizacije zahvaljujući kojoj tvrtka svaku godinu ima stalni rast i uspješne rezultate.

“Tim kojim rukovodim broji preko 50 zaposlenih, čime pokrivamo različite segmente poslovanja, od odmorišnog do poslovnog i gradskog business segmenta hotelijerstva. Uz to, istovremeno razvijamo više brendova kao što su Arenahotels i Arenacampsites. U renoviranim hotelima provodila sam implementaciju brendova kao što su Park Plaza Hotels, art`otel, a od 2022. godine i prvi Radisson Collection hotel u Hrvatskoj. Kroz godine rada, naučila sam da je za uspjeh i ostvarenje poslovnih ciljeva moguće samo kroz timski rad i podršku kolega. Oduvijek sam nastojala biti primjer te podržavati i poticati rast svakog pojedinca u timu, što se pokazalo ključnim u stvaranju novih generacija uspješnih lidera, čime se posebno ponosim. Svoju osobnu filozofiju temeljim na transparentnosti, dijeljenju znanja, podršci i međusobnoj suradnji. Na osobnoj razini, istinski se zalažem za etičko poslovanje i društvenu odgovornost”, dodala je Manuela Kraljević.

Arena Hospitality Group je društveno odgovorna kompanija kojoj je uz poslovno prodajne ciljeve jako bitan i segment odgovornog poslovanja. Redovito ima brojne aktivnosti podrške lokalnoj zajednici, posebno u izazovnim situacijama kao što je to bilo za vrijeme pandemije.

Hotelska grupacije AHG ulaže puno i u segment modernizacije internetskog poslovanja što je bilo od vitalnog značaja za razvoj tvrtke. Vizijom i kreativnošću direktorice marketinga i prodaje Arena Hospitality Group usvaja i podržava tehnološki inovativna rješenja čime je olakšana tranzicija Grupe u modernu i agilnu kompaniju.

Manuela Kraljević dugogodišnji je član vijeća Istarske županije, Turističke zajednice Grada Pule i Općine Medulin te Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore za Istarsku županiju, a njena marketinška dostignuća su više puta prepoznata i nagrađivana nagradom “Zlatna koza” TZIŽ.

“Zahvaljujem nevjerojatnom timu AHG-a na neumornoj predanosti i zajedničkom radu, oni su temelj našeg zajedničkog uspjeha. Zahvaljujem se i Upravi Arena Hospitality Groupe na podršci, što mi je omogućilo ostvarivanje izvanrednih rezultata. Uz to, veliko hvala mojoj obitelji koja mi je neprocjenjivi izvor snage i motivacije i koja mi pruža neizmjernu ljubav, podršku i razumijevanje. Neka moja priča bude dodatna inspiracija poslovnim ženama da slijede svoje snove i ostvare velike uspjehe”, zaključuje Kraljević.

Komentirajte prvi

New Report

Close