Makarska plaža Nugal i Zlatni rat u Bolu među top 25 
EU plaža

Autor: Poslovni.hr , 09. kolovoz 2020. u 21:59
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

U objavi magazina navedene su i prednosti plaže Zlatni rat koja je, uz svoj upečatljiv i neobičan oblik, idealna za ljubitelje vodenih sportova.

Prestižni američki magazin posvećen putovanjima “Condé Nast Traveler” uvrstio je makarsku plažu Nugal i Zlatni rat u Bolu među top 25 najljepših europskih plaža, izvijestili su iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ). “Condé Nast Traveler” ističe sve blagodati plaže Nugal, poput spektakularnog pogleda i kristalno čistog mora, zbog čega se 40-minutna šetnja do plaže apsolutno isplati. U objavi magazina navedene su i prednosti plaže Zlatni rat koja je, uz svoj upečatljiv i neobičan oblik, idealna za ljubitelje vodenih sportova.

Uz te dvije hrvatske plaže, na popisu 25 najljepših našle su se i brojne grčke, francuske, španjolske i talijanske plaže. Direktor HTZ-a Kristjan Staničić istaknuo je da najnovija objava jednog od najutjecajnijih i najčitanijih američkih magazina za putovanja potvrđuje kako Hrvatska zadržava vidljivost i pozitivan imidž. “Unatoč krizi, zbog koje u ovoj godini ne očekujemo velik broj američkih gostiju, važno je održavanje interesa”, naglasio je Staničić. pd

Komentirajte prvi

New Report

Close