Lukšići imenovali novog šefa ATP-a Umag

Autor: Poslovni dnevnik , 12. siječanj 2015. u 10:11
Lawrence Frankopan, StarWing

Frankopan je direktor u agenciji za sportski menadžment.

Lawrence Frankopan, glavni izvršni direktor StarWing Sports Managementa (StarWinga), novi je direktor Croatia Opena, odlučio je umaški Istraturist, organizator toga međunarodnog turnira.

Ciljevi su udruživanja s tom međunarodnom agencijom za sportski menadžment te imenovanja njezina izvršnog direktora direktorom turnira poboljšanje njegove međunarodne gledanosti povećanjem broja zemalja i TV postaja koje prenose Croatia Open te unapređenje međunarodne promocije turnira, obrazložio je direktor Istraturista Ronald Korotaj.

Davor Lukšić, predsjednik Nadzornog odbora Istraturista i predsjednik Grupacije Lukšić Hrvatska, ističe da je zahvaljujući nedavnoj akviziciji Istraturista portfelj te grupacije bogatiji za jedan od najvažnijih svjetskih turnira te da se nada da će se pozitivni rezultati tog imenovanja odraziti ne samo na Istraturist, već i na istarski turizam i međunarodnu promociju Hrvatske. Croatia Open Umag, jedan je od najstarijih hrvatskih ATP turnira, održava se u Umagu od  početka 1990. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

kaj mu se desilo? prehlađen je?

New Report

Close