Lučka uprava Ploče intenzivira dovršetak novog ulaznog terminala

Autor: Marija Brnić , 06. kolovoz 2015. u 21:59
Novi terminal trebao bi biti dovršen do kraja 2015./G. Jelavić/PIXSELL

Raspisan natječaj za uspostavu sustava za upravljanje i nadzor kretanja tereta, vozila i ljudi.

Ploče Sve su intenzivnije aktivnosti na projektu Integracije trgovine i prometa (ITT) koji se realizira uz pomoć sredstava Svjetske banke, a vrijedan je oko milijardu kuna.

Lučka uprava Ploče objavila je upravo novi natječaj za uspostavu sustava za upravljanje i nadzor kretanja tereta, vozila i ljudi, čime bi se zadovoljilo potrebne tehnološke i sigurnosne standarde u luci i na novom ulaznom terminalu, koji se također gradi u sklopu ITT projekta, a koji bi po dogovoru sa Svjetskom bankom i Vladom trebao biti završen do kraja 2015. Natječaj za programski sustav otvoren je do 1. rujna, a sa zainteresiranima će se prethodno održati predponudbeni sastanak 18. kolovoza.

Ponudbenu dokumentaciju za ugradnju programskih sustava koji će biti integrirani u postojeći informacijski sustav PCS, uz uvjet da za njega ponuditelj ima važeću licenciju ili je njegov vlastiti proizvod, zainteresirani mogu podići u Lučkoj upravi za 700 kuna.

Sudjelovati na natječaju mogu kandidati s barem pet godina iskustva u području informacijskih tehnologija, tijekom kojih su uspješno realizirali dva ugovora. Kandidati trebaju imati i godišnji promet u posljednje tri godine od najmanje 10 milijuna kuna te potreban broj stučnih radnika za ugradnju sustava. Rok za isporuku i ugradnju novog sustava u pločanskoj luci i novom ulaznom terminalu je deset tjedana, a kolika je vrijednost tog posla, nije vidljivo iz samog natječaja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close