‘Novi val’: Ljubo Jurčić najavljuje osnivanje stranke

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2014. u 15:33
Ljubo Jurčić; Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Osnivačka skupština bit će održana u subotu, 05. travnja.

Iz Hrvatske ekonomske inicijative stigao je poziv na osnivačku skupštinu nove političke stranke 'Novi val – Stranka razvoja'. Riječ je, kažu, o stranci koja je rezultat inovativnih ideja brojnih građana koji su se već dokazali svojim djelovanjem u hrvatskom društvu, a sada žele pridonijeti pozitivnim promjenama u Hrvatskoj. 

Osnivačka skupština bit će održana u subotu, 05. travnja s početkom u 12 sati, u Hrvatskom novinarskom domu, Perkovčeva 2. 

Na osnivačkoj skupštini bit će izabran predsjednik stranke 'Novi val – Stranka razvoja' te članovi Predsjedništva. Kandidat za predsjednika stranke je prof. dr. sc. Ljubo Jurčić. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

Ovaj “razvojni stručnjak” potpisao je u ime Račanove vlade pristup Hrvatske sporazumu Družba i Adria, pa ukoliko nam i dalje nudi takav razvoj,nazdarovlje!

Kako Ljubo nije napravio pomak… bio je blizu vatre kada se INA prodavala…
Zna on kako ali za sebe a da ne spominjem da znam par osoba koje su kupile ispit na ekonomiji koji je on držao…

Ljubo zna.

Interesantno je slušati ekonomske analitičare u HRV. Govore kao da su izmislili telefon i da je to nešto tako jednostavno da samo treba posegnuti rukom i sve riješeno. Ljubo sve zna u teoriji a kad je bio ministar i mogao nešto učiniti ne sjećam se da je napravio neki pozitivan pomak. A kako će onda neki Maras, Grčić, Milanović sa svojom slučajnom ekipom.

Jos jedna boljsevicko-umirovljenicka stranka

Neka, bit ce zanimljivije.

New Report

Close