Linić: Ja sam opasan u ratu, a najava blokada granica je najava rata

Autor: Marija Crnjak , 22. svibanj 2013. u 11:03
Ministar Slavko Linić

Ministar financija Slavko Linić potvrdio je danas na Hrvatskom radiju da je zaprijetio šefu sindikata Carine Rinu Štoriću.

Ministar financija Slavko Linić potvrdio je danas na Hrvatskom radiju da je zaprijetio šefu sindikata Carine Rinu Štoriću, koji se jučer požalio da mu je Linić na sastanku poručio da je "opasan čovjek". Izjava je uslijedila nakon pregovora predstavnika Vlade sa sindikalcima državnih i javnih službi, a Štorić smatra da je ministra naljutio učestalim zahtjevima za rješavanjem budućeg položaja carinika. Linić pojašnjava što je Štorić ispustio u svojoj verziji:

"Ja jesam opasan, samo je carinik trebao reći da sam mu kazao da sam u ratu opasna osoba, i to ponavljam. S obzirom na najave o blokadi granica i prijetnje da će naši gosti i građani čekati do Beča, Münchena, ja velim to je rat, a tom ratu ja sam opasan čovjek. Upozorio sam sindikalnog čelnika da u ratu ne stradaju generali nego stradaju ljudi, da čuva ljude i da se ne igra s glavama ljudi, a u tom ratu na žalost mnogi će "poginuti". Blokada granica neće biti od carinskih dužnosnika niti službenika, u tom dijelu ću voditi rat. Pravo na štrajk im nitko ne brani, ali blokada sustava je nedozvoljiva i ja kao ministar financija im to neću dozvoliti, zaključio je Slavko Linić.

Komentari (15)
Pogledajte sve

Ministar ne prijeti,već upozorava carinike da ne nasjedaju politikanstvu,sindikata već da se i sindikat sam preispita o svojoj najavi,jer to je rat.Pitam se dali su u sinikatu takvi ljudi koji mi žele oduzeti i ovo malo kruha.Vračam Vam štake i spomenicu.Linić ima pravo.A Vi želite loviti u mutnom.Molim preispitajte se jer ovo je i moja država,ljepa naša,a ne samo Vaša.

Samo će svojim ponašanjem podignuti popularnost Linića i tamo gdje ga nikada ne bi imao, kod onih koji vole Hrvatsku.

Jedino oni koji ne placaju poreze ne vole Linica, a takvi ne vole ni Hrvatsku jer se ljubav iskazuje djelima (u ovom konkretnom slucaju, placanjem poreza i postivanjem Ustava i zakona drzave) a ne praznim parolama i rukom na lijevoj sisi…

Turistička sezona je počela,sve ove subverzivne najave javnih službenika mogu koštati Hrvatsku uspješne turističke sezone, a samo nas turizam još može spasiti! Samo će svojim ponašanjem podignuti popularnost Linića i tamo gdje ga nikada ne bi imao, kod onih koji vole Hrvatsku. Uskoro na sadašnjim Europskim granicama ne će biti carinika što znači da će se dio morati prekvalificirati. To se je dogodilo i u drugim zemljama koje su prije ušle u EU. Svaka najava ovakih zastoja na granici je obična diverzija i pravna država mora odgovarajuće djelovati.Postoje i drugi načini prosvjeda koji ne ugrožavaju gospodarsku stabilnost države. Na ovaj način kojeg najavljuju samo bi mogli pružiti alibi vladi za opravdanje svoje nesposobnosti!

Molim gospodu koji su dali jedan sturi kementar,da nebudu zlonamjerni jer ako netko izvuce ovu zemlju iz gliba to ce biti ova vlada ,dosta je bilo,,neplacanja ,kradje i lova u mutnom,

New Report

Close