Linić češlja 27 trgovaca, idu tužbe

Autor: Marija Brnić , 10. siječanj 2014. u 14:13
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Ministarstvo financija provodi nadzor poštovanja propisanih rokova plaćanja u 27 poduzeća koja se bave trgovinom na malo i kod većine će nakon završetka nadzora biti podneseni optužni prijedlozi zbog prekršaja. Znakovit je to dio odgovora ministra Slavka Linića i Vlade dan u četvrtak na pitanje saborskoga zastupnika HDSSB-a.

Ministarstvo financija provodi nadzor poštovanja propisanih rokova plaćanja u 27 poduzeća koja se bave trgovinom na malo i kod većine će nakon završetka nadzora biti podneseni optužni prijedlozi zbog prekršaja.

Znakovit je to dio odgovora ministra Slavka Linića i Vlade dan u četvrtak na pitanje saborskoga zastupnika HDSSB-a Krešimira Bubala o poštovanju rokova ispunjenja novčanih obveza i tvrdnji da predstečajne nagodbe ispcrpljuju stabilni dio gospodarstva. Predstečajnim nagodbama kojima su vjerovnici prihvatili plan restrukturiranja za 1160 tvrtki smanjena je insolventnost za 10,4 milijarde kuna, a očuvana gotovo 21 tisuća radnih mjesta, poručuje Linić, koji najavljuje akcije nadzora rokova plaćanja javnih tvrtki i ustanova te gradova i županija.

Komentari (3)
Pogledajte sve


To je glavni problem u HRV, svi misle da sve znaju a nitko pojma nema…

lol, jel tu i sebe ubrajas?

Traži se dlaka u jajetu na sitnicama, dok se krupni koji nose 90% poreznih prihoda ne diraju. Meni Linić liči na Superhika koji je uzimao siromašnima da bi dao bogatima. U biti čovjek radi sve obrnuto od onog što treba i još je uvjeren da zna i da radi ispravno. To je glavni problem u HRV, svi misle da sve znaju a nitko pojma nema…

Slika se zove: 370 000 and counting

Kakvo spasavanje poslova. Od kada si ti ministar financija oboreni su svi rekordi u nezaposlenosti. Broj radnih mjesta se smanjio za 41000, a broj nezaposlenih je presao 370000.

New Report

Close