Lidl širi prodajnu mrežu, otvorena 109. trgovina u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 30. listopad 2023. u 15:06
Foto: Lidl

Trgovina ima ukupno 98 parkirnih mjesta, a zanimljivo je da se radi o prvoj Lidlovoj trgovini u Splitu sa samonaplatnim blagajnama.

Trgovački lanac Lidl Hrvatska otvorio je u ponedjeljak, 30. listopada, svoju 109 trgovinu u Hrvatskoj i petu u Splitu, čime bilježi nastavak širenja svoje prodajne mreže. Nova Lidlova trgovina nalazi se u splitskoj četvrti Mejaši te će, kao i ostale trgovine diljem Hrvatske, kupcima nuditi asortiman svježih i kvalitetnih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Novootvorena Lidlova trgovina nalazi se na adresi Vukovarska ulica 190 u Splitu, a simboličnim rezanjem vrpce otvorili su je voditeljica trgovine Filipa Župić i regionalni voditelj prodaje Mate Bilić. Trgovina ima ukupno 98 parkirnih mjesta, a zanimljivo je da se radi o prvoj Lidlovoj trgovini u Splitu sa samonaplatnim blagajnama.

Ovom prigodom, trgovački lanac Lidl Hrvatska uručio je donaciju od 1.500,00 eura Osnovnoj školi Mejaši koja ima dijamantni status međunarodne Eko-škole, čime potvrđuje neprekidni dugogodišnji rad na odgoju i obrazovanju za zaštitu okoliša. Ovom donacijom, Lidl je podržao napore naših najmlađih u borbi za očuvanje okoliša, s obzirom na to da je predanost ekologiji jedna od najvažnijih stavki Lidlovog društveno-odgovornog poslovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close