Pod kuharskim vodstvom Dražena Đuriševića i Zlatka Sedlanića nastao je pregršt kulinarskih specijaliteta za zakusku u sklopu konferencije Snaga hrvatske hrane u KD Vatroslav Lisinski.
"Ovo vam je prezentacija Podravke u malom", pojasnio je Zlatko Sedlanić, promotor kulinarstva specijalist. Uz tradicionalne hrvatske recepte i pomoć Podravkinih već poznatih dodataka jelima i svima dobro znanim sastojcima ova zakuska plijenila je pažnju i izgledom i bogatstvom okusa. Kako kaže Sedlanić, trenutni hit su poriluk s preljevom i salata od tunjevine sa slanutkom i rajčicom. Osim hladnih predjela sa standardnim Podravkinim prilozima krastavcima i maslinama, moglo se kušati i sedam glavnih jela koje su ovi kulinarski eksperti pomno pripremili i odabrali, ovaj put u skladu sa sezonom- proljeće. "Šareni ražnjići, proljetna pljeskavica, riba sa žara. Sve tradicionalno, sezonski i šareno da dodatno privuče vedrinom boja", poručio je Sedlanić.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu