Kroz mjesec dana izbor novog čelnika HUP-a

Autor: Marija Brnić , 27. svibanj 2020. u 22:00
Gordana Deranja/DAVOR VIŠNJIĆ/PIXSELL

Izbor koji će se odvijati između članova Vijeća članova HUP-a, u kojemu je ukupno 60-ak predstavnika, trebao bi biti okončan u narednih mjesec dana.

Umjesto očekivane rasprave na izvanrednoj skupštini HUP-a o promjeni statuta i davanja mogućnosti da predsjednik može biti izabran više od dva puta uzastopno, pokrenut je postupak za izbor novog predsjednika HUP-a.

Službeno je o tom preokretu iz HUP-a objavljeno da je na zajedničkoj sjednici Izvršnog i Nadzornog odbora, te Savjeta uoči skupštine dosadašnja predsjednica Gordana Deranja, kojoj je prije šest mjeseca istekao drugi mandat, predložila da se otvori nominacijski postupak.

Deranja se zahvalila svima na suradnji prethodnih šest godina koliko je bila na toj volonterskoj funkciji, istaknuvši da je odgovornost predsjednice HUP-a shvaćala ozbiljno i tako se odnosila svim temama koje su se otvarale.

“HUP treba u najkraćem roku odabrati novog predsjednika koji će nastaviti predvoditi članove i Udrugu u novim izazovima. Uloga HUP-a koji je socijalni partner i još uvijek najveća dobrovoljna udruga koja okuplja sve, od najmanjih do najvećih poslodavaca, iznimno je važna i HUP treba ostati jak i snažan”, poručila je Deranja.

Izbor koji će se odvijati između članova Vijeća članova HUP-a, u kojemu je ukupno 60-ak predstavnika, trebao bi biti okončan u narednih mjesec dana.

Komentirajte prvi

New Report

Close