Kristić ponudio ostavku, Šprajc već šef informativnog servisa?

Autor: Poslovni.hr/Hina , 18. lipanj 2013. u 09:14
Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Odnedavni v. d. urednika Informativnog programa HTV-a Nikola Kristić u petak je podnio ostavku na svoju poziciju, no nadređeni ravnatelji nisu je prihvatili.

Burno razdoblje na HRT-u i dalje se ne smiruje. Kako neslužbeno doznaje Večernji list, odnedavni v. d. urednika Informativnog programa HTV-a Nikola Kristić u petak je podnio ostavku na svoju poziciju, no nadređeni ravnatelji nisu je prihvatili.

Kristiću je, može se čuti, zasmetalo nekoliko stvari: to što se usred natječaja za mjesto ravnatelja novog Informativno-medijskog servisa HRT-a (IMS), o čijim su se kandidatima zaposlenici HRT-a izjašnjavali jučer, a i sam Kristić jedan je od kandidata, već pronio glas da će na to mjesto sigurno zasjesti urednik i donedavni voditelj HTV-ova Dnevnika Zoran Šprajc.

Tvrdi se da je zbog te glasine, kako je sve već unaprijed dogovoreno i riješeno, i jučerašnji odaziv zaposlenika na izjašnjavanje o kandidatima za šefa IMS-a, ali i novog glavnog urednika Prvog programa HTV-a, bio znatno slabiji od nedavnih izjašnjavanja za čelne ljude na Prisavlju.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Slažu se kockice,mic po mic. u crvenoj javnoj kući, koju mi NA ŽALOST financiramo. Instaliraju se maligni tumori KROATOFOBI koji će razarati iznutra nacionalno biće ove zemlje….. samo dok ne za kuha bijes PONIŽENOG naroda ,ala Hellas i ,Türkiye bježati će ŠTAKORI u svoje RUPE zavijek!

Ovo sam jedva čekao. Radman puni televiziju svim kadrovima koji nemaju niti trunke patriotizma ili vrijednosti; da do krajo izopače hrvatsko društvo. Bravo!!!

Povratak u 1984.

Sada će se kroz medije lijepo oblikovati hrvatsko javno mnijenje; pljuvati po svim nacionalnim i religijskim vrednotama.

Tko upravlja sadašnjosti, upravlja prošlosti. Tko upravlja prošlosti, upravlja budućnosti.

New Report

Close