Kreće prodaja stanova u najmodernijoj zgradi u Puli, ogroman je interes unatoč cijeni kvadrata od 3500 eura

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2022. u 09:29
Foto: Dusko Marusic/Pixsell

Zgrada se vodi kao Smart home sustav, što podrazumijeva centralni upravljački tablet te govorno upravljanje na hrvatskom jeziku

Situacija na tržištu nekretnina u Puli trenutno je takva da nema tog stana i novogradnje koji se neće odmah ili u kratkom roku prodati, čak neovisno o cijeni, lokaciji, ali i kvaliteti gradnje. Ipak nisu svi stanovi i kuće jednaki, jer po brojnim parametrima postoje brojne razlike.

Uzimajući u obzir ono što se sada nalazi na tržištu, zbog opremljenosti objekta koji sadrži 30 stanova, od kojih su dva dvoetažna, vjerojatno najatraktivnija i najmodernija je investicija koja se vodi pod službenim nazivom ‘BLOK 57’.

Od danas u Puli, s cijenom četvornog metra od 3.500 eura, počinje prodaja stanova u toj zgradi, na jednoj od posljednjih stambenih lokacija u užem centru grada, javlja Glas Istre.

Predstavnik investitora i voditelj gradnje Ivan Katalinić kaže da za stanove u toj kući, koja se vodi kao Smart home sustav, što podrazumijeva centralni upravljački tablet te govorno upravljanje na hrvatskom jeziku, postoji nevjerojatan interes.

Komentirajte prvi

New Report

Close