Kramarić (HDZ): Je li Bubalo gradonačelnik Osijeka ili Mostara?

Autor: Agencija VLM , 27. ožujak 2013. u 08:06
Krešimir Bubalo (Foto: Davor Javorović/PIXSELL)

Bubalo je ponovno otišao u Mostar po instrukcije kod Branimira Glavaša, rekao je Kramarić

Je li Krešimir Bubalo gradonačelnik Osijeka ili Mostara, upitao se jučer predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Osijeka Damir Kramarić na jučer održanoj izvanrednoj konferenciji za novinare.

Kramarić je rekao kako je Bubalo, član HDSSB-a, na dan kada je Osijek još jednom zatrpan snijegom ponovno otišao u Mostar po instrukcije kod Branimira Glavaša, koji tamo izdržava zatvorsku kaznu zbog ratnih zločina. Kramarić je postavio pitanje pokrića troškova učestalih odlazaka u Mostar, koji po njegovoj procjeni iznose najmanje 300 tisuća kuna na godinu, te je zamolio institucije da se time pozabave.

Kramarić je naglasio kako pravi razlog Bubalova odlaska u Mostar nije snijeg, već informacija o donošenju Rješenja Ministarstva uprave o priznanju legitimiteta novoizabranoga predsjednika Gradskog vijeća Miroslava Šimića. Ustvrdio je kako su u HDSSB-u svjesni štete zbog zapošljavanja nekolicine članova obiteljismijenjenog Josipa Vrbošića u osječkom Vodovodu jer ga nisu uvrstili na listu za izbore za Europski parlament, iako je postavljen za međunarodnog tajnika stranke.

Komentirajte prvi

New Report

Close