Zlatnu groznicu koja trese hercegovački kraj uskoro bi mogao zaliječiti – a možda i dodatno podgrijati – jedan od najjačih grudskih poduzetnika, “kralj šećera” i odnedavno vlasnik Dalmacijavina Marinko Zadro.
Sredinom rujna Zadro uz kompleks Grudske pivovare otvara jednu od najvećih destilerija za preradu smilja u Hercegovini, čime će se riješiti problem hiperprodukcije te aromatične mediteranske biljke, koje su, zbog prezasićenosti dosadašnjih destilerija, proteklih mjeseci tisuće kilograma ostale neprerađene i u kompostu.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu