Kraj dvogodišnjih muka vozača: Objavljeno kada se završava obnova Krčkog mosta

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2022. u 08:43
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Radovi, vrijedni 55 milijuna kuna, s PDV-om, koje izvodi konzorcij domaćih tvrtki Sitolor, Spegra i Geotehnika, počeli su u rujnu 2020. godine

Dvogodišnjim mukama vozača koji putuju preko Krčkog mosta za najkasnije desetak dana trebao bi biti kraj, jer će krajem idućeg tjedna biti završeni radovi na kolničkoj plohi, u sklopu sveobuhvatne obnove, započete još 2020. godine, a promet vozila mostom bit će pušten u oba smjera, objavio je Novi list.

Potvrdio je to Sanjin Velebit Pešut, glavni inženjer u Hrvatskim Autocestama (HAC) zadužen za projekt obnove kazavši kako će radovi na obnovi kolnika biti završeni dvadesetak dana prije ugovorenog roka, a s obzirom na to da su istodobno pri kraju i radovi na sanaciji ostalih dijelova konstrukcije, cijeli projekt obnove bit će završen oko četiri mjeseca ranije.

Radovi, vrijedni 55 milijuna kuna, s PDV-om, koje izvodi konzorcij domaćih tvrtki Sitolor, Spegra i Geotehnika, počeli su u rujnu 2020. godine na velikom luku, a prošle jeseni nastavljeni su na malom luku mosta, između otočića Sveti Marko i Krka.

Komentirajte prvi

New Report

Close