Kosor uzvratila na optužbe na Twitteru: ‘Lažljivice jedna pokvarena!’

Autor: Poslovni.hr , 27. ožujak 2023. u 12:52
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Jadranka Kosor dosta je aktivna na Twitteru, gdje ju prati približno 39.000 korisnika.

Odvratnih nekih spodoba ima na Twitteru. Komentiraju lažima, odurnim lažima, često. Samo block tu pomaže, samo block. A ipak ostane gorčina i pitanje kakvi su to ljudi. A spodobe – napisala je Jadranka Kosor sinoć u nedjelju oko 18 sati na svom Twitter profilu. Reakcija je to na nešto raniji obračun s jednom korisnicom Twittera koja je na njezin račun iznijela niz optužbi.

– Jadranka Kosor je primjer licemjera hrvatske politike! U ratu domoljub i nacionalista, koja uzima stan Srba i prepisuje ga na sebe. U miru pacifista ta borac za ljudska prava iz udobnosti tuđeg stana. Može li gore? – napisala je Katica M. na Twitteru jučer oko podneva. – Lažljivice pokvarena! – odgovorila joj je Jadranka Kosor.

 

– Moralna fukaro iz smetljišta povijesti! – uzvratila joj je Katica Miličević te dodala: “Vi me ne možete uvrijediti… Dokažite što to lažem… Uzeli ste srpski stan i to nije tajna… Uveli ste porez obiteljima poginulih na mirovinu.. Što je od toga laž?”. Nakon što je te večeri Jadranka Kosor objavila post o “spodobama na Twitteru”, nije trebalo dugo čekati na novi potez Katice M.

– Cvilite Vi Jadrankice suzo Ivina! Ja ne cvilim!! Ja sam samo prozvala legalnu otimačinu stana od srpske djece u kojem živite! Glumite moralnu vertikalu kod Hrvata… – nastavila je ona sutradan. Nakon što su mediji prenijeli taj sukob, Katica Miličević poručila je u novoj objavi: “Idemo do kraja!”. Jadranka Kosor dosta je aktivna na Twitteru, gdje ju prati približno 39.000 korisnika.

Često komentira političke aktualnosti pa je tako nedavno kritizirala i premijera Andreja Plenkovića. – Veli AP deus ex machina da je dao “nalog” ministru kako riješiti problem roditelja njegovatelja koji izgube djecu i da dobiju sve više nego je opozicija tražila. A ministar prije tri dana rekao ne i da treba mišljenje “stručnjaka i akademske zajednice”. A e – napisala je.  Večernji list kontaktirao je danas Jadranku Kosor, no nije htjela ništa komentirati.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close