Koprivnička tvrtka svojim pametnim telefonima i televizorima osvaja Baltik i Njemačku

Autor: Darko Bičak , 22. lipanj 2018. u 10:23
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Ovogodišnji nastup na sajmu CeBIT bio je uspješan. Cilj je bio ostvariti dodatne kontakte s potencijalnim distributerima i predstaviti trenutno najbolje NOA uređaje.

Koprivnička tvrtka Hangar 18, čiji brendovi NOA pametni telefoni i NOA Vision pametni televizori, postaju poznati globalnom tržištu, najavila je širenje na baltičke zemlje, Španjolsku i države njemačkog govornog područja. Naime, Mario Kralj, direktor i vlasnik Hangara 18 kazao je na nedavnom sajmu informacijskih tehnologija CeBIT  u Hanoveru, da su dogovorili suradnju s distributerima iz Estonije, Letonije, Litve, Španjolske i Kanarskih otoka, dok će za zemlje DACH-a (Njemačka, Austrija, Švicarska) otvoriti ured sa sjedištem u Njemačkoj.

“Ovogodišnji nastup na sajmu CeBIT bio je uspješan. Cilj je bio ostvariti dodatne kontakte s potencijalnim distributerima i predstaviti trenutno najbolje NOA uređaje. Ostvarili smo preko 200 novih kontakata, a veliki dio njih iskazao interes za našu novu liniju proizvoda – NOA Vision LED televizore. Što se tiče pametnih telefona, predstavili smo trenutno naše najbolje modele: NOA H10le te nove modele: N1, N7 i N10”, kazao je Kralj.

Komentari (4)
Pogledajte sve

pametni tv = ne moš mijenjat kanale, a učitava se ko da imaš windowse na njemu

Uredjaji jako lose kvalitete. U obitelji smo imali 4 uredjaja tog kineskog proizvodjaca i sva 4 su bili na servisu u garantnom roku, neki i po nekoliko puta a da ne spominjem da sts servis drzi uredjaje do kraja zakonskog roka(45dana). Izbjegavati pod svaku cjenu

Rebrandirani gotovi kineski proizvod

Uzimao sam im mobitele samo zato sto su iz HR, sad sam trebao uzeti 5 onih novih, ali posto su rekli da odlaze u Irsku onda cu uzeti kineskog kineza, a ne irskog kineza

New Report

Close