Hrvatski konzultanti otvorili podružnicu u Njemačkoj kamo ‘izvoze’ i svoju konferenciju o agilnosti

Autor: Darko Bičak , 22. kolovoz 2020. u 11:06
Suvlasnica Dijana Vetturelli kaže da je njihov pristup radikalan

Tvrtka je nastala 2005., a na inotržištima je od 2014.

Hrvatska konzultantska tvrtka Vetturelli 15 godina poslovanja obilježila je ovih dana otvaranjem prve inozemne podružnice, u Njemačkoj.

Tvrtka je nastala 2005., a na inotržištima je od 2014. Kako naglašavaju, sada su se vlasnici Dijana i Viktor Vetturelli odvažili i prihvatili ponudu aktivirati se i na njemačkom tržištu sa sjedištem u Stuttgartu.

“Tijekom godina smo primali ponude za Njemačku, onaj tko opstane na izazovnom hrvatskom tržištu donosi dozu kreativnosti i dovitljivosti koja je na zasićenim razvijenim tržištima vrlo rijetka i tražena. Comeleon konferencija koju smo jesenas održali u Tuhelju bila je nužni zadnji poticaj da zakoračimo u nove izazove”, kazao je Viktor Vetturelli.

Dodaje da je to prva regionalna konferencija o organizacijskoj kulturi i agilnosti, koja se sadržajno diferencira od postojećih.

“Provokativna je, potiče na razmišljanje i omogućava direktan pristup poduzetnicima samoorganizirajućih kompanija. Zato je Veturrelli konferenciju odlučio organizirati i u Njemačkoj i usluge ponuditi njemačkim kompanijama”, naglašava Vetturelli.

Njegova supruga i suvlasnica tvrtke Dijana dodaje da im je pristup radikalan i nije za svakog, ali kad se shvati filozofija decentraliziranih organizacija povratak na stara uvjerenja je apsurdan.

Komentirajte prvi

New Report

Close