Konferencijom ‘Put svile’ u Dubrovniku do kineskih turista

Autor: Marija Crnjak , 12. travanj 2018. u 21:59
Grad ima što ponuditi Kinezima /FOTOLIA

Uz predstavnike gospodarstva iz Hrvatske i regije očekuju se i najveći kineski turoperatori i investitori.

Kinesko-jugoistočno-europska poslovna asocijacija (CSEBA) u suradnji s komorom Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC), Gradom Dubrovnikom, Ministarstvom turizma, Hrvatskom turističkom zajednicom te Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore krajem travnja organizira Silk Road Tourism Conference u Dubrovniku.

Organizatori najavljuju kako se radi o najvećem poslovnom događanju koje spaja glavne kineske gospodarstvenike s regionalnima, a s ciljem jačanja turističke suradnje i pratećih djelatnosti. Na konferenciji uz predstavnike gospodarstva iz Hrvatske i regije očekuju i najveće kineske turoperatore, kinesku međunarodnu gospodarsku komoru koja umrežava stotinjak gospodarskih komora na Putu svile, kineske investitore, a tijekom konferencije trebao bi biti biti potpisan i predugovor o snimanju prvog kineskog filma u Hrvatskoj.

Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC) povezuje stotinjak gospodarskih komora na 'Putu svile'. Riječ je o poslovnom klubu koji jača razmjenu između zapadnih zemalja i Kine te utječe na ubrzanje poslovnih procesa kako bi se osnažila ulaganja i proširilo poslovanje te potaknuo dolazak kineskih turista na Jadran", poručuje Mario Rendulić, predsjednik Predsjedništva CSEBA.

Komentirajte prvi

New Report

Close