Kolakušić bjesnio pred TV kamerama i obrušio se na birače: Jeste li vi normalni?!

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2024. u 07:43
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

“Sram vas bilo”, rekao je biračima te osvrnuo na svoj sljedeći korak

Mislav Kolakušić, nositelj liste Pravo i pravda koja je dobila 2,99 posto glasova, obratio se medijima nakon objave rezultata europskih izbora te poslao oštru poruku biračima. Naime, upitao je građane “jesu li normalni” te najavio kako će njegov idući korak biti predsjednička kandidatura. 

“Ja bih čestitao građanima hrvatske što su izabrali 12 HDZ-ovih i SDP-ovih zastupnika da volontiraju. Za razliku od cijele Europe, idemo u čisti idiotizam. Danas je Marine Le Pen natjerala Macrona da raspusti parlament. Dragi građani, jeste li vi normalni”, istaknuo je Kolakušić.

Također, rekao je da je bilo puno drugih stranaka, osim HDZ-a i SDP-a. “Sram vas bilo”, rekao je biračima te osvrnuo na svoj sljedeći korak: “Želim vam predstaviti buduću prvu damu, Lidiju Kolakušić. Idemo pobijediti na predsjedničkim izborima”.

 “Ja ću biti kandidat na predsjedničkim izborim na kojima idemo pobijediti sadašnjeg predsjednika Zoran Milanovića,” rekao je Kolakušić prije objave izbornih rezultata. To je bilo prvi put da je javno obznanio svoju kandidaturu na predsjedničkim izborima.

Komentirajte prvi

New Report

Close