Kaos na A2: Naprasno zatvoren dio autoceste, stvaraju se ogromne gužve, kolona na zagrebačkoj obilaznici

Autor: Poslovni.hr , 29. rujan 2021. u 15:03
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zagebačka policija izvijestila je da se zbog tehničkih problema zatvara dionica autoceste A2 od čvora Jankomir do čvora Zaprešić u smjeru Macelja.

Obilazni pravac je Ljubljanska avenija-Ulica Velimira Škorpika-Aleja Bologne.

Zbog zatvaranja autoceste kolona je na zagrebačkoj obilaznici (A3) od čvora Lučko do čvora Jankomir i dalje na Zagrebačkoj aveniji, javlja HAK. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano zapadnim kolničkim trakom.

“Zbog konstrukcijskih problema na mostu Sava privremeno je za sav promet zatvorena autocesta A2 Zagreb – Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić u smjeru Maclja. Obilazak: Zagrebačka avenija – ulica V. Škorpika – Aleja Bologne. Zbog zatvaranja autoceste formirala se kolona u pokretu na zagrebačkoj obilaznici (A3) od Buzina prema Jankomiru”, stoji u objavi HAK-a.

Dodali su i ovu informaciju.

RADOVI VEČERAS (29./30.RUJNA):

  • od 20:00 do 05:00 ujutro na autocesti A2 Zagreb-Macelj prekida se promet između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera (obilazak državnom cestom DC1);

Kako doznaje Jutarnji list, ophodari tvrtke Autoceste Zagreb-Macelj, koja upravlja obilaznicom, jutros su na dijelu mosta Sava u smjeru Krapine uočili velike vibracije te da je dio mosta utonuo nekoliko centimetara.

Komentirajte prvi

New Report

Close