Kako trgovine rade u subotu na Praznik rada

Autor: Poslovni.hr , 01. svibanj 2021. u 09:28
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pevex, Bauhaus i KTC odlučili su zatvoriti sve svoje trgovine i tako dati svojim zaposlenicima priliku da proslave taj dan kako treba – odmaranjem i druženjem s obitelji. Većina ostalih trgovina radi skraćeno

KONZUM Radno vrijeme Konzuma ovisi o lokaciji, no na Praznik rada njihove poslovnice neće nigdje biti otvorene nakon 17 sati, manji broj trgovina zatvorit će u podne. Detalje o svakoj njihovoj trgovini u Hrvatskoj možete pronaći OVDJE.

LIDL Sve njihove trgovine zatvaraju vrata u 14 sati.

SPAR i INTERSPAR Neke njihove poslovnice radit će do 14 sati, dio do 17, a pojedine čak do 21 sat. Detalje kako koja trgovina radi potražite OVDJE.

PLODINE Na njihovoj internetskoj stranici nema podataka o posebnom radnom vremenu za Praznik rada. U podacima o radnom vremenu trgovina, ovisno o lokaciji, piše da subotom rade do 21 ili 22 sata.

BIPA  Njihove poslovnice sutra uglavnom rade, a radno vrijeme ovisi o lokaciji. Neke trgovine, manji broj, su na Praznik rada zatvorene. Više detalja o svakoj pojedinačnoj poslovnici pronaći ćete OVDJE.

MÜLLER Njihove trgovine na Praznik rada rade malo kraće ili čak isto kao i bilo koju drugu subotu. Provjerite kako radi poslovnica u vašoj blizini OVDJE.

PEVEX Njihovi zaposlenici se na Praznik rada odmaraju i druže s obitelji. Odlučili su taj dan zatvoriti sve svoje trgovine, što su mnogi pozdravili.

BAUHAUS I oni su odlučili zatvoriti sve svoje trgovine: ‘Subota 1.5.2021. BAUHAUS prodajni centri su zatvoreni’.

KTC Rekli su nam kako njihovi supermarketi na Praznik rada ne rade pa će se i njihovi zaposlenici imati prilike malo odmoriti, pišu 24sata.

KAUFLAND I kod njih se radno vrijeme razlikuje od lokacije do lokacije. Dio trgovina zatvorit će u 14 sati, dio u 15, a neke će biti otvorene sve do 18 sati. Više detalja o svakoj poslovnici pronaći ćete na interaktivnoj karti OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close