Kako rade dućani i trgovački centri na Uskrsni ponedjeljak

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2024. u 10:07
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na Uskrsni ponedjeljak zatvorene su trgovine Konzuma, Lidla, Tommyja, Spara i Interspara, Kauflanda, kao i Plodine.

Na Uskrsni ponedjeljak, većina trgovina u lancu Studenac bit će zatvorena, no iznimka je trgovina Polače 21 na otoku Mljetu. Ona će raditi od 7 do 14 sati. Također, otvorene će biti i trgovine na sljedećim lokacijama: Pjevor 12/1 i Ulica Ivana Gundulića 31, Ubli na otoku Lastovu, koje će također raditi od 7 do 14 sati. U Stobreču, trgovina na adresi Put Svetog Lovre 6, bit će otvorena od 7 do 21 sat. Kraljevica će imati otvorenu trgovinu na adresi Oštro ulica 16, s radnim vremenom od 8 do 12 sati. Na području Bala trgovine na adresi Mon Perin Colone i Mon Perin San Polo bit će otvorene od 8 do 16 sati.

Nadalje, raditi neće ni KTC, DM, Bipa, Muller, Pevex, kao ni Emmezetine poslovnice. Na Uskrsni ponedjeljak zatvoreni su i Ikea, Bauhaus, kao i Z Centar Zagreb. Što se tiče Z Centra, radit će jedino kino, neki barovi i restorani… Više detalja pogledajte OVDJE.

I mnogi drugi trgovački centri su na Uskrsni ponedjeljak zatvoreni. Neće raditi King Cross Zagreb, Arena Centar Zagreb, Tower Centar Rijeka, Mall Osijek, Portanova Osijek, Mall of Split, West Gate, Lumini Varaždin, Pula City Mall, Galerija Poreč, Galerija Bakar, ali i Supernova. Na Uskrsni ponedjeljak zatvoreni su i City Center One Split, City Center One Zagreb West, kao i City Center One Zagreb East. Iznimka je Cineplexx u sklopu centra, koji radi od 15 do 22:30, navodi Večernji list. 

Avenue Mall će za Uskrsni ponedjeljak raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Više detalja pronaći ćete OVDJE. Također, Joker Split trgovine će na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene, a radit će tek neki restorani. “Za Uskrsni ponedjeljak kineski restoran Yun radit će od 9:00 do 21:00, dok će McDonalds za Uskrsni ponedjeljak raditi od 10:30 do 23:00”, priopćili su.

Komentirajte prvi

New Report

Close