Kako jednostavnije i sigurnije poslovati u Srbiji?

Autor: HUP , 17. listopad 2012. u 22:00
Forum će se održati u četvrtak 25. listopada 2012. od 10 do 12 sati u Beogradu, u predstavništvu HGK, Resavska 34

Forum za hrvatske gospodarstvenike koji žele poslovati u susjednoj zemlji.

Problemi i izazovi poslovanja u Srbiji – kako jednostavnije i sigurnije poslovati?, naziv je foruma, koji će se u organizaciji ASC grupe i predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Srbiji održati u četvrtak 25. listopada od 10 do 12 sati u Beogradu, u predstavništvu HGK, Resavska 34.

Zahtjevno tržište

Na forumu će predstavnici ASC grupe predstaviti hrvatskim gospodarstvenicima koji već posluju ili tek planiraju poslovati na srpskom tržištu alate koji će im omogućiti jednostavnije i manje rizično poslovanje na tom vrlo zahtjevnom i kompliciranom tržištu. Ukazivanjem na potencijalna rješenja te u raspravi s gospodarstvenicima organizatori im planiraju prezentirati kako mogu olakšati poslovanje u različitim sustavima praćenja tog poslovanja, analize i izvještavanja te im pružiti sigurnost pred državnim organima i propisima, od matičnih i lokalnih do međunarodnih. ASC grupa predstavit će i jedinstven poslovni sustav monitoringa i reportinga s programskim rješenjima i financijskim integratorom, koji je posebno koristan grupama koje posluju u različitim državama, jer udovoljava lokalnim standardima i propisima, ali je istodobno neovisan o njima.

Iskustvo

ASC grupa djeluje kroz holding tvrtku ASC poslovna podrška d.o.o. (www.asc.com.hr/) i Suradnik d.o.o. (www.suradnik.hr) u Hrvatskoj te Business Management Support d.o.o. u Srbiji (www.business-management-support.rs) i iza nje stoji 20-godišnje iskustvo u pružanju podrške inventivnim i rastućim tvrtkama. Za sudjelovanje na forumu registrirajte se besplatno što prije na http://www.business-management-support.rs/forum.html jer je broj mjesta ograničen.

Komentirajte prvi

New Report

Close