Kako HDZ nije stigao odgovoriti na naša pitanja

Autor: Vladimir Nišević , 01. srpanj 2020. u 22:00
Foto: Milan Sabić/PIXSELL

Zašto politička stranka toliko ponosna na “svoje uspjehe” izbjegava ozbiljna gospodarska pitanja naših novinara.

Poslovni dnevnik, jedine dnevne biznis novine u Hrvatskoj, nemaju političke boje niti su ih ikad imale.

Uvijek smo bili na strani poduzetnika i gospodarstva, a vlašću u državi bavili smo se samo isključivo kroz prizmu poboljšanja gospodarske klime i uvjeta poslovanja na domaćem tržištu.

Upravo radi toga, ali i ugleda koji uživamo među onima koji odlučuju, za naš list rado su pisali ili davali intervjue svi ministri gospodarstva, financija, predsjednici države, čak i premijeri.

Iz tih razloga smo uoči parlamentarnih izbora 5. srpnja ponudili pojedinim političkim strankama mogućnost da kroz intervju na jednoj stranici progovore o svojim gospodarskim programima.

Dosad su to učinili SDP, Domovinski pokret i Demokrati, a u današnjem tiskanom izdanju trebala je to učiniti i Hrvatska demokratska zajednica.

Međutim, iako je upit poslan još 26. lipnja te smo tada dobili potvrdu da će odgovori doći jučer, na kraju smo jučer od izbornog stožera te stranke obavješteni kako HDZ za nas nema vremena.

Iskreno se nadam kako se radi tek o nesmotrenosti stožera HDZ-a i njihovih voditelja kampanje jer u suprotnom moglo bi se pomisliti kako stranka – toliko ponosna na svoje uspjehe, izbjegava ozbiljna gospodarska pitanja naših novinara.

Komentirajte prvi

New Report

Close