Julius Meinl ugostiteljima poklanja 750 tisuća šalica kave

Autor: Marta Duić , 12. ožujak 2021. u 11:14

Iz Julius Meinl Hrvatska poručuju kako im je svaki kupac bitan, a ovo je najbolji način da ih podrže i pokažu im da su s njima i kad nije lako

Julius Meinl daruje tri i pol tisuće kilograma kave, točnije čak 750.000 šalica kave partnerima, vlasnicima barova, restorana i hotela. Kako bi lakše prebrodili izazovna vremena svaki kupac dobit će kilogram premium mješavine Supreme UTZ, 100% arabika kave.

˝Julius Meinl uvijek je zagovarao suradnju i partnerski odnos sa svojim kupcima, a s nekima od njih uspješno surađujemo više od 15 godina. U ovim zahtjevnim vremenima s velikim entuzijazmom podržavamo i podupiremo njihov rad. Povjerenje naših kupaca i njihovih gostiju iznimno su nam važni i to im želimo pokazati donacijom˝, objašnjava Katarina Zekić, direktorica Julius Meinl Hrvatska.

Foto: Julius Meinl

Ova inicijativa jednog od lidera u premium industriji kave dodatan je vjetar u leđa u iznimno teškim vremenima za HoReCa sektor. Inače, kao tržišni premium lider u HoReCa kanalu danas imaju više od pet tisuća kupaca u cijeloj Hrvatskoj, a ovo nije prvi projekt kojim pomažu svojim partnerima iz HoReCa sektora. Naime, prošle su godine pokrenuli Safer Coffee Preparation Training; trening za sigurniju pripremu kave. Riječ je o online tečaju osmišljenom kako bi podržali svoje kupce pomažući im osigurati najvišu razinu sigurnosti i higijene u ugostiteljskim objektima.

˝U suradnji s AISC – Austrijskim društvom za kontrolu infekcija, stvoren je protokol koji se primjenjuje u kafićima, hotelima i restoranima, usredotočen na sve faze pripreme i usluge kave, što našim kupcima u HoReCa kanalu omogućuje da nude svojim gostima u uvjetima pandemije najvišu kvalitetu u potpunoj sigurnosti. Osigurali smo im online video tutoriale koji objašnjavaju mjere opreza, a sve u svrhu poslovanja u potpunoj sigurnosti. Završni ispit koji polaže osoblje ugostiteljskih objekata procjenjuje vještine stečene u barovima, restoranima i hotelima, a zatim terenski Julius Meinl tim provodi evaluaciju postupaka sigurnije pripreme kave Safer Coffee Preparation. Nakon uspješnog završetka procjene, Julius Meinl izdaje certifikat i oznaku kvalitete za lokal Safer Coffee Preparation Training˝, objasnio je Luigi Simonetta, predsjednik Uprave kompanije Julius Meinl Hrvatska u razgovoru za Poslovni dnevnik u rujnu.

Komentirajte prvi

New Report

Close