Jakovina se povukao s liste Narodne koalicije

Autor: Poslovni.hr/H , 02. kolovoz 2016. u 13:57
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

U proteklom razdoblju mediji su ga prozivali za niz afera, a posljednja je bila vezana uz Hrvatske šume.

Bivši ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina (SDP) povukao se s liste Narodne koalicije za petu izbornu jedinicu, potvrđeno je neslužbeno u SDP-u. 

Jakovina je u toj izbornoj jedinici, koja obuhvaća Požeško-slavonsku, Brodsko-posavsku i Vukovarsko srijemsku izbornu jedinicu trebao biti treći na koalicijskoj listi.

U proteklom razdoblju mediji su ga prozivali za niz afera, a posljednja je bila vezana uz Hrvatske šume, u kojima je kao ministar ugovorio višemilijunske bonuse za troje članova uprave, koji su isplatu ugovorenih bonusa nedavno zatražili sudskim putem.

Komentari (13)
Pogledajte sve

Niti jedan nema “muda” da se uhvati u koštac sa suludim sistemom poticaja u poljoprivredi što je ja mislim veća pljačka i od privatizacije.

Uz Marasa najgori ministar u prošloj vladi.

Milanović hoće osloboditi dva mjesta na protunarodnoj listi, radi (ne)mogućeg povratka provjerenih drugova iz Munchena, dužan im je to još od ulaska u EU

Partija žrtvuje svoju retardiranu djecu! Ali uzalud, previše su štete ta djeca učinila, a jedno partijsko dete ne čini proljeće! Još da im tata hoće skočit u Savu….

New Report

Close