Jadranka Kosor: Kolege mi učestalo poručuju da prestanem govoriti

Autor: Poslovni.hr , 13. veljača 2013. u 12:22
Jadranka Kosor / Photo: Robert Anic/PIXSELL

‘Izvjesni Đonlić kazao je da sam zec iz SDP-ova šešira. A onda je paljbu osula i Dubravka Šuica, koja je već sa zecom pokušala disciplinirati Prgometa’

Jadranka Kosor kaže kako često od kolega dobiva poruku da 'prestane govoriti'. 'Tako je predsjednik osječkog HDZ-a poručio da prestanem govoriti, optužujući me da sa SDP-om rušim HDZ. Izvjesni Đonlić kazao je da sam zec iz SDP-ova šešira. A onda je paljbu osula i Dubravka Šuica, koja je već sa zecom pokušala disciplinirati Prgometa', rekla je Kosor u intervjuu za Globus.

Šuica ju navodno optužuje da je upravo ona neimenovani izvor koji kritizira Karamarka i način na koji on vodi stranku. 'Prozirno je kada drugima pripisuješ metode kojima se služiš. Čudi me da oni koji govore preko nje zaboravljaju prošlost, zaboravljaju tone i tone novinskih članaka, pa i televizijskih priloga, u kojima su neimenovani izvori iz HDZ-a od 2009. do 2012. izrekli gadosti i laži o HDZ-u i o meni i o mnogim ljudima koji su bili metom određenih krugova', rekla je Kosor.

Sada se u HDZ-u može reći sve bez straha od sankcija, tvrdi Šuica, više nema straha kao u vrijeme Jadranke Kosor. 'Da, zato je Andrija Hebrang 2011., kad je umro Đuro Brodarac, u knjigu žalosti u Saboru napisao da smrt Đure Brodarca dokazuje da HDZ-ova Vlada državu vodi u krivom smjeru. Zato je Sanja Bilač mogla slati otvorena pisma u kojima me vrijeđala, ali nije izbačena iz stranke. Tek je sad otišla iz HDZ-a. A što se tiče Šuice, pa ona me tad javno hvalila,' ispričala je Kosor. 

Komentirajte prvi

New Report

Close