Iznajmljivači mogu pokazati izvrsnost

Autor: Marta Duić , 06. kolovoz 2019. u 22:00
Hrvatska je dosad dobila sedam nagrada/ G. Jelavić/PIXSELL

Natječaj za najbolji smještaj u Europi do 30. rujna, nagrade u 8 kategorija.

Domaći iznajmljivači imaju priliku pokazati izvrsnost u Europi prijavom na natječaj za najbolji smještaj obiteljskog turizma Best European Holiday Home (BEHH) u organizaciji European Holiday Home Association (EHHA).

Prijave su otvorene do 30. rujna, svaki iznajmljivač može se prijaviti u maksimalno tri kategorije, a nagrade za najbolje u osam kategorija dodijelit će se 8. studenoga u Barceloni. iz Hrvatske gospodarske komore podsjećaju da su hrvatske kuće za odmor u posljednje dvije godine dobile čak sedam ovih prestižnih nagrada. 

"Zahvaljujući prošlogodišnjim uspjesima na dodjeli BEHH nagrada Hrvatska je izgradila brend zemlje s najljepšim vilama i kućama za odmor. U oštroj konkurenciji smo još jednom potvrdili da nismo samo destinacija kristalno čistog mora i plaža, već i vrhunskog smještaja.

U slučaju osvajanja nagrade to je i potvrda o specijalizaciji objekta prema određenim kategorijama gostiju", poručila je Martina Nimac-Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog turizma HGK.

Lanjsko natjecanje se održalo u 14 kategorija, a među 112 finalista bilo je 15 hrvatskih kuća od kojih su tri ovjenčane nagradama za najbolje kuće za odmor. 

Titulu najbolje kuće za odmor na plaži odnijela je Villa Palma iz Naplovca na otoku Korčuli, za najbolju eko kuću za odmor izabrana je Villa Milica iz mjesta Šajini kod Pule, a nagrada za najbolju kuću za odmor s ljubimcima otišla je u ruke Green Framea iz Klarića kod Vodnjana u Istri.

Komentirajte prvi

New Report

Close