Investicija od 10 milijuna eura: Šire poslovanje u Hrvatsku, raspisan natječaj za djelatnike

Autor: Poslovni.hr , 26. listopad 2018. u 10:10
Foto: Getty Images

Mogu se javiti zainteresirane osobe u dobi od 18 do 45 godina sa srednjom stručnom spremom.

Uprava TMD Groupa iz Gradačca u susjednoj BiH, koja proizvodi dijelove za najveće svjetske kompanije u automobilskoj industriji, odučila je proširiti poslovanje i na Hrvatsku, piše Glas Slavonije.

U suradnji s njemačkim partnerom u Babinoj Gredi će sagraditi pogon za proizvodnju dijelova za automobile, kamione i radne strojeve. Ondje je registrirana tvrtka TMD Logistic, koja će biti proizvodno-logistički centar za cijelu TMD grupaciju i za potrebe strateškog partnera. Riječ je o desetak milijuna eura vrijednoj investiciji, a proizvodnja će biti koordinirana između BiH i Hrvatske.

U cilju osiguranja potrebnog kadra za pogon u Babinoj Gredi u tvornici TMD Group u Gradačcu organizirat će se obuka radnika u trajanju od šest mjeseci. Raspisan je natječaj za prijam u radni odnos prva 24 djelatnika koja će proći obuku – 12 CNC operatera na strojevima za obradu metala i za 12 strojarskih kovača. Mogu se javiti zainteresirane osobe u dobi od 18 do 45 godina sa srednjom stručnom spremom. Za CNC operatera poželjna je metalska i elektrostruka, dok se za obuku za poslove strojarskog kovača, navedeno je u javnom pozivu, mogu javiti i ostale struke.

Nakon završetka obuke radnici nastavljaju raditi u tvornici u Gradačcu do puštanja u rad proizvodno-logističkog centra u Babinoj Gredi.

Komentirajte prvi

New Report

Close