Internet za vijesti, tisak za jasan kontekst

Autor: Vladimir Nišević , 20. veljača 2020. u 08:13
Redizajnirana naslovnica Poslovnog dnevnika

Poslovni dnevnik tako vam nudi dvije stvari: brzu i točnu informaciju 24 sata na dan na portalu poslovni.hr i detaljno tumačenje događanja u tiskanom izdanju.

Preda vama je novi Poslovni dnevnik. Nakon 15 godina izlaženja tiskanog izdanja te nekoliko promjena grafičkog izgleda i samog formata lista, odlučili smo se na novi dizajn koji će svojom čistoćom i jednostavnošću pratiti i izgled novog, “pročišćenog” internetskog portala poslovni.hr.

Vladimir Nišević, glavni urednik Poslovnog dnevnika

Namjera nam je, a vi cijenjeni čitatelji odlučit ćete o njezinom uspjehu, hrvatskom tržištu ponuditi ono što Poslovni dnevnik oduvijek je – ozbiljnu, analitičku novinu koja uz relevantnost i točnost informacija nudi dnevni uvid u najvažnije poslovne, ali i društvene teme.

Ali ovog puta, novim novim dizajnom učinili smo jednu važnu izmjenu. Dok većina tiskovina u Hrvatskoj svoju “ekstenziju” imaju u web prostoru, mi okrećemo priču. Novine pred vama sada prerastaju u ekstenzija našeg portala poslovni.hr.

Dok portal ostaje glavno i prvo mjesto za ključne biznis informacije koje često imamo prije ostalih medija, novine postaju mjesto ozbiljne analitike svega što se dogodilo dan prije, kao i svih dugoročnijih tema presudnih za poslovnu zajednicu.

Borbu za informativni prostor tako nakon 15 godina prepuštamo u ruke našeg internetskog portala, a s novinama još čvršće zauzimamo poziciju koja nam prirodno pripada – poziciju analize i dodane vrijednosti. Od danas u novinama nema kratkih vijesti, one su u web prostoru u realnom vremenu.

U novinama je tumačenje i pojašnjenje svega što se dogodilo. Poslovni dnevnik tako vam nudi dvije stvari: brzu i točnu informaciju 24 sata na dan na portalu poslovni.hr i detaljno tumačenje događanja u tiskanom izdanju.

Komentirajte prvi

New Report

Close