Include otvorio ured u Londonu

Autor: Marta Duić , 31. siječanj 2020. u 12:42
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL

Jačaju prisutnost na britanskom tržištu.

Tvrtka Include, vodeći proizvođač pametnih rješenja za gradove iz Hrvatske otvorila je ured u Londonu. Tvrtka se prvi puta predstavila britanskom tržištu prije tri godine u sklopu projekta “pametna klupa na turneji”, kada su svoju Steora pametnu klupu predstavili na događanju u Hrvatskom Veleposlanstvu u Londonu na kojem su prisustvovali svi relevantni predstavnici iz područja tehnologije, okoliša i obnovljivih izvora energije. Njihove pametne klupe su prisutne u više od 40 zemalja svijeta, a mladi solinski inovator Ivan Mrvoš kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda i širenju portfelja pametnih rješenja. 

Iz tvrtke poručuju kako unatoč formalnom izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije svi pokazatelji govore da je Ujedinjeno Kraljevstvo i dalje jedno od vodećih tržišta po broju projekata pametnih gradova. Do prije nekoliko godina, London je bio vodeći pametni grad u Ujedinjenom Kraljevstvu, no tu titulu preuzeo je Bristol, a kao pametni gradovi, prepoznati su Manchester, Cambridge, Birmingham, Leeds te mnogi drugi. Include će Britanskom tržištu predstaviti svoja napredna tehnološka rješenja kroz različite modele Steora i Monna pametnih klupa, s naglaskom na Steora CCTV model koji poboljšava javnu sigurnost, Steora Urban modele za napredno vanjsko oglašavanje te Monna modele za poboljšanje standarda biciklista na javnim površinama.

˝Brexit nam ne predstavlja problem jer je Britansko tržište vrlo razvijeno, a javni sektor fokusiran na projekte pametnih gradova u kojima je Include prirodan partner. Veseli me suradnja s našim britanskim partnerima, kao i skorašnje predstavljanje na sajmu FutureBuild 2020 u Londonu u ožujku˝, objašnjava Ivan Mrvoš, direktor tvrtke Include.

Smart Cities UK Awards

Osim novog ureda tvrtka ima još dobrih vijesti, naime, Include je u konkurenciji od preko 40 kompanija ušao u uži izbor za 2020 Smart Cities UK Awards nagradu u kategoriji dobavljača godine. U pitanju je kategorija namijenjena  tvrtkama koje aktivno isporučuju proizvode i usluge u području rješenja za pametne gradove. Kako kažu iz tvrtke, za tu nominaciju zaslužna je činjenica da je s nagrađivanim proizvodima Steora i Monna, Include dio najznačajnijih Smart City projekata u više od 300 svjetskih gradova.

“Naći se u užem krugu za ovako prestižnu nagradu i to u kategoriji dobavljača godine samo još jednom potvrđuje da je Include prepoznat kao vodeća tvrtka u proizvodnji tehnoloških rješenja za pametne gradove. Jedina smo Hrvatska tvrtka nominirana za ovu UK nagradu i vjerujemo kako će čak i sama nominacija polučiti još bolje prodajne rezultate“, poručuje Mrvoš.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close