INA donirala SOS Dječje selo Hrvatska

Autor: Poslovni.hr , 08. svibanj 2020. u 15:41
FOTO: Press

Briga o onima kojima je pomoć najpotrebnija pokreće Inu. Zato je INA u ovim izazovnim vremenima nastavila dugogodišnju suradnju sa SOS Dječjim selom Hrvatska. Kompanija je donirala 130.000 kn za projekt „Naših prvih 10 godina – Ostani doma u SOS Dječjem selu Hrvatska“.

Zahvalivši na donaciji g. Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci je rekao: „Mjesec svibanj je u našem Dječjem selu Ladimirevci najveseliji mjesec jer slavimo rođendan, a niti jedan u zadnjih 10 godina nije prošao bez naših prijatelja iz Ine. Inina novčana donacija, koorporativno volontiranje kojim pomažu u održavanju infrastrukture, božićni pokloni za djecu koje su oni sami odabrali, a Inini radnici ih s ljubavlju kupili, čine odrastanje naše djece sigurnijim i radosnijim. Zahvaljujemo na desetogodišnjoj vjernosti i podršci koju nam pružaju. Ostali smo doma, a Ini hvala što je ostala uz nas!“

Pored financijske potpore djeca u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska od Ine su dobili slatkiše i pamučne zaštitne maske koje su sašile članice udruge Kamensko, također partnera Ine u vrijeme pandemijske krize. Uz djecu iz SOS Dječjeg sela Hrvatska INA je već puno desetljeće.
Predsjednik Uprave Ine Sándor Fasimon izjavio je: “I u ovim teškim trenucima, kada smo suočeni s virusnom pandemijom i prijeti nam ekonomska kriza ne odustajemo od ispunjavanja svoje odgovorne uloge u društvu. Oduvijek smo bili uz one kojima je pomoć najpotrebnija i ponosni smo što već dugi niz godinama možemo pomagati i djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska kako bi lakše ostvarili kvalitetne uvjete za stvaranje brižnog doma za svako dijete. U ovom trenutku to je potrebno više nego ikad prije.”
Prilagođavanje svakodnevnog života 240-ero djece i mladih u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska situaciji s koronavirusom iziskuje dodatni trud i potrebna sredstva. Povećana je briga o higijeni i prevenciji širenja zaraze, a djeca dobivaju svu potrebnu pomoć i podršku. Sve to bit će lakše organizirati uz pomoć Ine.

Komentirajte prvi

New Report

Close