Imenovana nova Uprava Varteksa

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2018. u 16:07
Foto: Mia Horvat/PIXSELL

Zoran Košćec od 1. ožujka 2005. godine preuzeo je funkciju predsjednika Uprave Varteksa d.d, a njegova ranija karijera vezana je uz privatno poduzetništvo.

Nadzorni odbor Varteksa d.d razriješio je s dužnosti članove Uprave Društva Miljenka Vidačeka i Nenada Davidovića zbog isteka mandata. Predsjedniku Uprave Zoranu Košćecu produljen je mandat, a s danom 05. veljače 2018. godine na funkciju člana Uprave imenovan je Krešimir Sečak.

Zoran Košćec od 1. ožujka 2005. godine preuzeo je funkciju predsjednika Uprave Varteksa d.d, a njegova ranija karijera vezana je uz privatno poduzetništvo. Ostale funkcije koje trenutno obnaša su: predsjednik Uprave tekstilne i kožne industrije. Hrvatska udruga poslodavaca, dopredsjednik Udruženja tekstilne i odjevne industrije – Hrvatska gospodarska komora, član Upravnog odbora Klastera konkurentnosti industrije tekstila, kože i obuće, član Nadzornog odbora Čateksa.

Krešimir Sečak, novi član Uprave Varteksa manager je s više od 20 godina međunarodnog iskustva u operativnom vođenju poduzeća i konzultingu. Međunarodnu je karijeru započeo na Novom Zelandu, a nastavio u Hrvatskoj  u Deloitte Adria gdje je od 2004. do 2009. godine. vodio regionalni odjel poslovnog savjetovanja za proizvodna poduzeća. Karijeru nastavlja u ulogama Izvršnog Direktora u proizvodnim i distribucijskim poduzećima u Hong Kong, Vijetnamu i Hrvatskoj, a u Varteks dolazi s pozicije Izvršnog Direktora DOK-ING-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close