Zagrepčanin koji je osvojio skoro 6 milijuna kuna na Lotu otkrio na što će potrošiti dio

Autor: Poslovni.hr , 04. lipanj 2019. u 12:06
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Igram Loto 7, Loto 6/45 i Eurojackpot i moram vam reći da za razliku od mnogih vjerujem u igre na sreću. Kao što vjerujem da ću opet dobiti, rekao je novopečeni milijunaš.

I dok Remetinečki gaj bruji o novom milijunašu i pita se tko je dobitnik iznosa od gotovo 6 milijuna kuna, skromni igrač navratio je na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije po svoj dobitak. Riječ je o čovjeku koji redovito igra Loto.

– Igram Loto 7, Loto 6/45 i Eurojackpot i moram vam reći da za razliku od mnogih vjerujem u igre na sreću. Kao što vjerujem da ću opet dobiti – rekao je novopečeni milijunaš.

On je, podsjetimo, prošlog tjedna osvojio 6+1 dobitak u iznosu od 5.985.499,41 kuna. Iako ima svoje sretne brojeve, kombinaciju koja mu je donijela ovaj sjajan dobitak izabrao je slučajno i odabrani brojevi nemaju nikakvog značenja.

– I sada živim skromno te se moj način života neće puno promijeniti. Nastavit ću raditi, a jedina želja koju ću si ispuniti s vremenom je kupnja kuće na moru – rekao je dobitnik i dodao: 

– Poručujem svim igračima da vjeruju u dobitke jer su stvarni, a da igru prihvate i shvate samo kao zabavu. Moramo se veseliti svakom dobitku bez obzira bio on manji ili veći, jer svaki od njih može nam dati vjetar u leđa.

Komentirajte prvi

New Report

Close