I toga ima samo kod nas? Izgubila pun novčanik, a policija joj naplatila prijavu nestanka

Autor: Poslovni.hr , 30. srpanj 2019. u 14:26
Foto / Ilustracija: Sanjin Strukić / Pixsell

Katjina priča ima happy end.

Splićanki Katji Sadowski koja posljednjih osam godina s obitelji živi u Engleskoj, dogodilo se to da je izgubila novčanik na godišnjem odmoru. Katjina priča ima happy end, ali i dozu "Hrvatistana" u vidu naplate prijave izgubljenog novčanika, piše Slobodna Dalmacija.

– Znači, došli smo na ljetovanje u Hrvatsku, uzeli 200 funti s bankomata u Mall of Split i krenuli s obitelji i mojom sestrom i nećakom na Plitvička Jezera. Stali smo putem na Lukoil pumpu u Danilu, kupili grickalice i popili kavu na odmorištu. Novčanik mi je ispao iz torbe na parkingu kad sam vadila knjigu iz portapaka. Shvatili smo da ga nema tek tri sata kasnije na naplatnim kućicama kad nismo imali čime platiti cestarinu – priča Katia Slobodnoj Dalmaciji.

Katjina sestra je platila cestarinu, a potom su, kaže, zvali policiju i otišli u postaju u Korenici prijaviti gubitak novčanika.

– Tu nije bilo velike pomoći, iako su policajci bili jako ljubazni. Još su nam naplatili 20 kuna tu prijavu što smo napravili. To je malo apsurdno s obzirom da nismo imali čime platiti, pa je opet sestra uskočila. Tek tamo oko 8 navečer sam ušla na poruke na Fejsu i vidjela poruku od Ive Samaluk, cure koja radi tamo na Lukoil. Pronašla me na Facebooku i dvadesetak minuta nakon što sam izgubila novčanik poslala poruku da ga je pronašla – kaže sugovornica.

Iva joj je dva dana čuvala novčanik, a Katiji je žao da se nisu susreli na primopredaji jer joj smjena završila prije nego su oni stigli u Danilo, pa joj ga je predao Ivin kolega, piše Slobodna Dalmacija.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Dobro je tako

ODJEBITE, PLJUCAT U REGIJU !
PUSTITE NAS NA MIRU

Pogotovo Ćaća, Kalmeta, Vidosevič i Marići, Đakići…nastavi slijed

Pred zakonom smo svi jednaki, nema iznimaka.

New Report

Close