I hrvatski nogomet na kripto tržištu, Vatreni dobili token

Autor: Lucija Špiljak , 11. siječanj 2022. u 07:00
HNS je token izdao u suradnji s hrvatskim tvrtkama Biznisport i AMPnet/PD

Token su izdali u suradnji s hrvatskim tvrtkama Biznisport i AMPnet koji svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

Hrvatski nogometni savez (HNS) izdao je loyalty kripto token VATRENI uz prateću mobilnu aplikaciju.

Iz HNS-a kažu da osim što iskorakom na kripto tržište prate globalne trendove, također se žele bolje povezati s hrvatskim navijačima.

Token su izdali u suradnji s hrvatskim tvrtkama Biznisport i AMPnet. Potonja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

Glavni izvršni direktor tvrtke AMPnet Mislav Javor detaljnije je pojasnio koje sve mogućnosti token donosi.

“Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnici tokena moći će sudjelovati u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a.

Imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Moći će koristiti token i za plaćanje zato što je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućava plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta”, pojasnio je Javor.

Pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima, no zainteresirani za kupnju tokena mogu se putem web stranice upisati na listu čekanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close