HT cilja na obveznike fiskalizacije

Autor: Poslovni.hr , 03. prosinac 2012. u 15:12
Thinkstock

HT nudi nekoliko paketa za prilagodbu fiskalizaciji koji mogu uključivati ADSL pristup u fiksnoj mreži, mobilni pristup ili kombinaciju oba.

Hrvatski Telekom svim obveznicima fiskalizacije od danas nudi cjelovitu uslugu koja će im, kako se navodi u priopćenju kompanije, omogućiti brzu i jednostavnu prilagodbu zakonskoj obvezi najavljenoj za 1. siječanj 2013.

Usluga korisnicima nudi sve potrebne komponente za sigurno i pouzdano prilagođavanje traženim uvjetima iz zakona: stalnu i pouzdanu internetsku vezu s Poreznom upravom, vrhunsku blagajničku opremu renomiranih proizvođača te blagajničke aplikacije za trgovinu, ugostiteljstvo i ostala zanimanja, ističu iz HT-a.

HT nudi nekoliko paketa za prilagodbu fiskalizaciji koji mogu uključivati ADSL pristup u fiksnoj mreži, mobilni pristup ili kombinaciju oba. Usluga  uključuje i sva buduća usklađenja blagajničkih aplikacija s izmjenama i dopunama relevantnih zakona. Dodatno, korisnik dobiva instalaciju uređaja na njegovoj lokaciji, održavanje (popravak i zamjenu oštećenih dijelova) te telefonsku korisničku podršku 24 sata dnevno tijekom cijelog tjedna.

Svi paketi mogu se proizvoljno mijenjati, nadograđivati ili kombinirati komponentama koje mogu zatrebati obvezniku fiskalizacije, kao što su primjerice barkod čitači, čitači magnetskih traka, sekundarni ekrani, programibilne tipkovnice i ladice te razna backoffice rješenja. Točnije, usluga je potpuno fleksibilna i korisnik ima mogućnost skrojiti ponudu po svojoj mjeri. Osnovni paket s blagajnom koja sadržava Windows operativni sustav, monitor, printer, blagajničku aplikaciju te stalnu internetsku vezu dostupan je od 399 kuna mjesečno (PDV nije uključen), poručili su iz HT-a.

"Hrvatski Telekom ima najbolju i najpouzdaniju fiksnu i mobilnu mrežu s najvećom dostupnošću u Hrvatskoj što nas čini prirodnim partnerom svim obveznicima fiskalizacije budući da stalno trebaju biti internetski povezani s Poreznom upravom. Kako bismo našim korisnicima olakšali prilagodbu na nove zakonske uvjete, dodatno smo osmislili i ponudili ovu zaokruženu uslugu. Ona im omogućava da na jednom mjestu nabave sve što im je potrebno kako bi se u kratkom roku prilagodili zakonu te nastavili svoje poslovanje. Velika prednost je što se koristeći našu uslugu obveznici fiskalizacije oslobađaju velikog inicijalnog ulaganja, te  ne moraju brinuti o održavanju opreme i daljnjim prilagodbama aplikacije, a uslugu plaćaju na mjesečnoj osnovi", izjavila je Mirela Šešerko, operativna direktorica Sektora ICT rješenja za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma. 

Komentirajte prvi

New Report

Close