HSS Vladi: Prestanite manipulirati i objavite podatke o potporama

Autor: Agencija VLM , 22. kolovoz 2013. u 12:29
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Stranka i dalje traži da se javno obznane svi korisnici državnih potpora sa novčanim iznosom isplaćene pojedine vrste potpora u kalendarskoj 2013. godini za proizvodnu 2012. godinu.

– Seljaci su ponovo izmanipulirani, obješeni na stup srama, vrlo dobro osmišljenim medijskim spinovima želi ih se prikazati kao nekakav problem hrvatskog društva. Seljaci, kao proizvođači hrane trebali bi poslovati uspješno, bez potpora, dok istovremeno trgovačka društva koja dobivaju najveće iznose potpora poslovne godine završavaju s gubitcima, poručilo je čelništvo HSS-a Vladi.

U HSS-u ističu kako su dobro upoznati s načinom isplate državne potpore te znaju da je objavljen popis korisnika po isplaćenim potporama, ali napominju kako se čini da netko drugi ne zna da je to popis korisnika po isplaćenim potporama u kalendarskoj 2012. godini, što znači da je to isplaćen novac za proizvodnu 2011. godinu.

Stranka i dalje traži da se javno obznane svi korisnici državnih potpora (izravna plaćanja, mjere ruralnog razvoja i mjere posebne potpore poljoprivredi) sa novčanim iznosom isplaćene pojedine vrste potpora u kalendarskoj 2013. godini za proizvodnu 2012. godinu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Koja je ovo muljava sa potporama. Cega se Vlada boji?
Najobicniju transparentnost ne mogu sprovesti.

New Report

Close