Hrvoje Tomasović: Dao sam neopozivu ostavku na mjesto predsjednika HDSSD-a

Autor: Agencija VLM , 04. veljača 2014. u 09:38
Ivo Cagalj/PIXSELL

Mišljenja sam da danas formiranje bilo koje desne koalicija napravljene i u dobroj namjeri, a da u njoj nema najveće hrvatske stranke HDZ dovodi do rasipa desnih glasova.

– Zbog nepremostivih razlika u razmišljanju i različitih političkih stavova jednog dijela predsjedništva dao sam neopozivu ostavku na mjesto predsjednika HDSSD-a kao i na članstvo u stranci, poručio je danas Hrvoje Tomasović.

 – Ne smatram da je moje mišljenje jedino točno, ali ne smatram niti da su tuđa bezuvjetno ispravna! Nakon dvije godine vladavine i ponovnog uvođenja boljševizma od strane SDP-a, prisilnih ovrha, pokušaja uvođenja poreza na nekretnine koji bi hrvatske građane jednog dana putem ovrha države izvlastio od vlastite imovine, hapšenja sindikalnih čelnika pod izlikom ratnih profiterstva, besramnog dijeljenja milijuna kuna kredita samima sebi, pokušaja mijenjanja hrvatskog Ustava i posljedičnog urušavanja temelja moje domovine, moj stav je jasan i čvrst: ni na koji način ne pomagati SDP-u.

"Mišljenja sam da danas formiranje bilo koje desne koalicija napravljene i u dobroj namjeri, a da u njoj nema najveće hrvatske stranke HDZ dovodi do rasipa desnih glasova. To direktno omogućava ostanak SDP-a na vlasti, a meni je to osobno neprihvatljivo", kaže Tomasović.

Komentirajte prvi

New Report

Close