Hrvatska voda pomela konkurenciju na svjetskom natjecanju

Autor: Poslovni.hr , 07. travanj 2022. u 11:40
Foto: Jana

Jana je među 3000 proizvoda iz više od 90 zemalja u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“ osvojila zlatnu medalju za vrhunsku kvalitetu

Prirodna mineralna negazirana voda Jana osvojila je najviše svjetsko priznanje za kvalitetu proizvoda Grand Gold Quality Award na prestižnom svjetskom natjecanju Monde Selection u organizaciji Međunarodnog instituta za kvalitetu. Jana je među 3000 proizvoda iz više od 90 zemalja u kategoriji „Piva, vode i negazirana pića“ osvojila zlatnu medalju za svoju vrhunsku kvalitetu.

Izvire na 800 metara dubine, a najsuvremenijom tehnologijom punjenja mineralna voda s dubine od 800 metara puni se izravno u bocu, bez ikakvih vanjskih utjecaja i tako zadržava svoju izvornu prirodnu čistoću.

Inače, zahvaljujući šezdesetogodišnjem iskustvu, Monde Selection se nametnuo kao vodeći autoritet u ocjenjivanju kvalitete potrošačkih proizvoda na temelju organoleptičkih i znanstvenih parametara. Postupak ocjenjivanja provodi žiri sastavljen od tehničara, kemijskih inženjera, biotehnologa, sommeliera odabranih na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta.

+

Komentirajte prvi

New Report

Close