Hrvatska udruga poslodavaca podržava odluku Vlade o izboru izvanrednog povjerenika u Agrokor

Autor: Poslovni.hr , 12. travanj 2017. u 13:48
Foto: Robert Anic/PIXSELL

U trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi hrvatsko gospodarstvo, Hrvatska udruga poslodavaca podržava odluku Vlade Republike Hrvatske o uvođenju posebnog Povjerenika i njegovog stručnog tima u proces restrukturiranja koncerna Agrokor te takvo rješenje vidimo kao jedinu ispravnu odluku.

U trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi hrvatsko gospodarstvo, Hrvatska udruga poslodavaca podržava odluku Vlade Republike Hrvatske o uvođenju posebnog Povjerenika i njegovog stručnog tima u proces restrukturiranja koncerna Agrokor te takvo rješenje vidimo kao jedinu ispravnu odluku.  S obzirom na iznimnu važnost i utjecaj trenutne situacije na cjelokupno hrvatsko gospodarstvo potrebno je iz komunikacije o ovoj temi isključiti politikantstvo i nekonstruktivne rasprave koje potencijalno mogu nanijeti veliku štetu svima uključenima u proces.  

S ciljem podrške svojih članica, vodstvo HUP-a u stalnoj je komunikaciji sa svim akterima, te ćemo izabranom Povjereniku, g. Ramljaku, dostavljati sve relevantne informacije koje svakodnevno zaprimamo od naših članica, a koje se odnose na njihovo poslovanje s koncernom Agrokor.   

Komentirajte prvi

New Report

Close